Idag är dagen

Om några timmar ska vi bege oss till Viarp, kanske kommer nån film/bild får se om någon tar. Ingen aning men vi hoppas på en film, om vi kommer till sista ridhuset vill säga!


uppdatering

Limbo ska hoppas på onsdag, dagen närmar sig. Och som han gick igår, vild som en vildhäst först sen åkte stigbyglarna och vi dansade fram! underbart.. bilder kommer mer på honom sen.

Tyson och hero sätts igång nu igen, dem är glada att få röra på sig. Hero är klippt på halsen och ska klippa resten på torsdag eller fredag.

sen onsdag-lördag ska jag rida en häst på möinge då hon ska resa bort, fullt uoo nu. och jag har ev ett stalljobb till med ridning hur underbart är inte det? Trivs som fisken i vattnet och det kan inte bli bättre!









28 december

Nu har jag en ny dator och lite nya bilder och en större uppdatering kommer ikväll. Så håll ut!

23 december

En vecka kvar till att hoppa Limbo i viarp.
Hoppade kombination förra veckan och det gick så kanon bra! Jätte nöjd. Ebba är hemma nu så red för henne idag, linje med 3 och 4 galoppsprång, länga och korta. Kanon! Ska hoppa igenom honom på söndag också och onsdag kommer han vara galen.

Tyson har gått igång lite och ska nog börja klippa Hero imorgon eller fredag, får se lite vad tiden räcker till.
Men mer kommer inom kort!

Skönt med ridhus nu i dessa tider..

12 december

Hästarna traskar på och sköter sig.
Mina fick gå ut i gräshage några timmar idag, dem bockade och busade av sig ordentligt och var jätte glada i solskenet. Idag vek jag ihop täcke, putsade så ingen ridning idag.

Var i stallet halv 1 så fodrade alla (ca)22 hästar, och in med Galiano och en av Johans hästar som jag glömt namnet på för tillfälligt. Sen ut med mina, hämta hö, fixa och ha mig. Kanon skönt väder. Hoppas på lika imorgon igen..!

Bilder kommer efer jul/nyår igen, då jag får en ny dator och kan lägga in massor av bilder !

8 december

Ja det är mycket på gång nu!
Tyson har varit ute på några tävlingar och sista 1,05 kändes han otroligt freesh! Helt underbart dock red jag på lite för mycket till en oxer och vi petade ner en bom. Sånt händer! Imorgon ska Hero få jobbas lite tänkte jag i linan eller i ridning det vet jag inte riktigt än återstå att se.

30decemeber är det PayAndRide i Viarp och Limbo ska få vara med! Han ska gå 1 meter, jag tänkte typ 60/70 men det blir 1meter. Som birgitta sa, 1 målet att komma upp 2:a att sitta kvar 3:dje ja då är ni inne på banan så då kan man ramla av för ni är själva. haha, vi får se hur långt vi kommer. Men ska nog gå bra. Ala som sett honom vet att han är en riktigt buse! "hoppa kan vi göra utan hinder" Jag längtar!

 


RSS 2.0