23 nov

Tyson gick 1,05 i helgen kanon fint! Ett ner men jag bromsade upp honom för mycket och för sent, sånt händer. Men han hoppade kanon fint!
Limbo ska få busa i ridhuset imorgon då han fick tänderna fixade idag. Blir han glad och fin.
Hero ska longeras lite och Tyson ska få gå i skrittmaskinen och sen pausa över dagen lite.
Ska jobba med Putte Fredag-Torsdag då Birgitta ska iväg. Kan bli trevligt !
Jag måste skratta åt vissa och trevligt att folk läser HAHA

19 november

Goddagens gott folk.
Ingen av mina hästar har numera sadel då den tryckt på bägge. Hero ska igång på måndag igen, han har lite paus men går i skrittmaskinen varje dag 45min/1 timme.
Hoppade Limbo igår i stormen, vilket inte var så lyckad, han hoppade mest utan hinderna, men gick ändå bra tycker jag. Ska hålla igång honom med gymnastik hoppning 1-2 gånger i veckan nu.
Tyson hoppade också med sadel, kändes tung och " låst" över hinderna. Så testa att dra på honom lite till men icke. Så sadeln åkte av och jag hoppade honom barbacka. Då släppte det och gick kanon, mjuk och fin. Så hittar jag ingen sadel som passar kanon innan söndag blir det ingen tävling. Visst kan han hoppa nolla 1,05 ändå. Men inte det jag vill. Det ska kännas bra och det gör det inte med den sadeln på. Så är det med det.
Idag blev det ingen ridning, idag fick alla slappe dag. Ja dem fick gå i skritten som vanligt ändå!

12 november

Ja, tyson gick i Löddes i söndags. 1 meter, helt vild på framridningen bockade och hade sig hela tiden! Men hade 2 ner för han orkade ju ej hoppa så som hade höll på innan.
MEn han går nu utan sadel, för nu har han ändrat ryggen igen så har ingen som passar just nu så blir barbacka vilket inte skadar någon alls..

Hero var total vild i ridhuset idag, Putte är vittne. Höll på att bli galen, så han åkte in i skrittmaskinen efter med Tyson innan dem fick lunch. Puuh!

Limbo börjar det gå bättre med, ska hoppa honom på söndag tänkte jag lite, vilken kan bli väldigt intressant!

6/11

Nu var det längesen en uppdatering, bor fortfarande inte hemma så inga trevliga/nya bilder än tyvärr

Hästarna går bra! Tyson går kanon får jag säga, jobbar på mjukt och fint och samlar sig riktigt bra i galoppen nu. Ska hoppa 1 meter på söndag PayAndRide i Lödde inför perstorps Helgen där jag får se vad det blir för klasser lite. Vet inte rikigt än, Hero ska hoppa igen den 22/11 på klubbtävlingen, han har några dagars paus nu.

Ska klippa Limbo och försöka hinna med Tyson också imorgon och sen Hero i veckan. Så Limbo kan ridas lite mer och börja hoppa han med ordentligt. Det kan bli intressant. Jobbat hela veckan, Söndag är min lediga dag och då ska jag iväg och hoppa så inget sovande där inte..

Trivs som fisken i vattnet hos Kjellin och jag kan väl inte mer än nästan tacka ägaren som tog tillbaka Tranquil annars hade jag inte stått hos Birgitta nu. Trist att inte kunna rida Tranquil mer men jag fick Limbo istället och det ska bli intressant att få hoppa honom sen.

Nej dax att bege sig till jobb innan det blir fest inatt..


RSS 2.0