Löshoppningen

Ja det blev löshoppning men vem glömde kameran hemma? Jo Louise.
Blev att löshoppa både Tyson & Tranquil.
Tranguil
Var busig och sprang på alla andra håll också men idag fick hon rasta sig ordentligt och hon tyckte det var stenkul! Hon hoppade upp till 1 meter för att lära sig taxera lite själv och se att man kan ej köra rally mot alla höjder. Men höjden finns absolut i henne och höjden är inte problemet, men vi kommer starta nån lokal. Kanske till sommaren om vi lyckas. Finns ju mycket hon behöver träna på nu när hon äntligen börjat släppa lite i munnen.

Tyson
Visade sin trav idag och jag menar ej travartraven utan en snygg trav. Han bara flög fram och jag älskar att kolla på honom! Iallafall, han ville inte galoppera på något hinder utan matte på ryggen. Så han hoppades upp till 120, behöver ej dra fullt upp. Så han travhoppade upp till 120 idag och han tyckte detvar så skoj.

Hero går tyvärr inte så mycket nu p.ga av detta skit vädret och han är ej så lätt lastad heller och inget man lastar nu när det är isigt och han kan halka. Så han springer rally ute i hagen med Tyson, men så fort vädret är på gång är vi på gång också.
Palle får också vänta till våren då han också är en sprallig häst och risk för honom att halka och han går mer upp är fram nu i början. Sen är där minst 4 hästar att jobba med igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0