11 juli

Här kommer en uppdatering med lite bilder!

Hoppade Tyson i onsdes hos Bigitta Kjellin på deras ute bana. Linda var med och byggde hinder, vi skulle ju hoppa igenom honom inför söndag ( som är inställt! ). Jobbade med lite hinder på 90-1 meter först som uppvärmning sen drog vi upp oxern på 120 när räckena la på ca 110. Hoppade igenom lite bana på 3-4 hinder med svängar osv. Sen höjde vi oxer till 130 som han först rev kraftig så tog det en gång till och han seglade över. Ett helt perfekt språng! Där exakt alltid stämde. Sen travade jag av honom och Linda skrittade hem honom medans jag tog bilen.
Anledningen att jag slutade precis vid det hoppet vet ni som vet vad muskelminne betyder...



Idag ;
Gav jag hästarna frukost och mockade medans dem åt inne ( varit inne inatt) sen började jag med Hero som vi jogga ute i låg och lång form. Lättare sagt än gjort med honom men vi fick kläm på det och han längde halsen lite till slut.
Sen var det tranquil som skulle ut och jogga i lång och låg form. Min heta lilla madamm, men det gick ganska bra ändå. Hon travade på fint och vi jobbade lite med tempoväxlingar. Sen mötte vi bilar utan problem och det är ju jätte bra!
Palle var sist ut idag och vi jobbade på banan mycket med galopparbetet. Han släppte riktigt bra mot slutet och det var också låg och lång form som gällde där. I slutet i traven gick han riktigt bra. En stor guldstjärna till hästarna idag!

Tyson fick vila idag och han var så glad så!

Ingen har väl missat att det står en skimmel i stallet nu?!
Arabkorsning (liknar inte arab!) 12 år, varit misshandlad men vi får se vad det kan bli. Tog 2½timme att lasta igår men det är hårdträning och mycketmycket markarbete och ja. Gud vet vad. Men hon ser ut att trivas direkt och imorgon ska vi börja jobba lite lätt.


Kommentarer
Postat av: Princess Sofia

Åååh en vit häst :D Fiiiiiint !

2009-07-11 @ 23:32:39
URL: http://princesssofija.blogg.se/
Postat av: sarah

Djurmisshandel blir man så fruktansvärt sur på! Önskar man kunde ta hand om alla djur! Dessutom borde straffen blir mycket hårdare när de gäller djurmisshandel!

2009-07-21 @ 13:51:25
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: sarah

Djurmisshandel blir man så fruktansvärt sur på! Önskar man kunde ta hand om alla djur! Dessutom borde straffen blir mycket hårdare när de gäller djurmisshandel!

2009-07-21 @ 13:51:27
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: Louise

Ja det skulle man verkligen vilja. Men nu har hästen det bra och hon börjar sköta sig rikigt fint! =)

2009-07-22 @ 07:36:57
URL: http://traininghorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0