7 juni / Helgens hoppningar

Igår; Gick Palle, Tranquil & Hero mini hoppning i Viarp

Hero hoppade 40 och första gången han är ute och alla som sett honom vet hur högrest han är och hur lätt han skallar en. Men han skötte sig fint och busade iväg vid 1 hindret men annars var det kanon. Hoppade jätte fint på framhoppningen, nu blir det lite mer höjd.
Tranquil gick 40 & 60 fanns ju inte fler klasser än så men första gången hon hoppade bana på pelham och det gick fint, sjukt nöjd. Blev 2 nollor där och hon ska gå lite 60 & 70 ett tag nu och mycket lydnads övningar.
Sen Palle var första gången jag hade honom ute också och han fick gå 60 och gick kanon bra! Fin galopp och ja, jätte nöjd och även nolla med honom.
Caroline hoppade Tyson i paddocken lite och hoppade räcke på 80 cm och det gick jätte bra.

Idag skulle Caroline hoppa 40 & 50 med Tyson i Rydebäck men blev 50 & 60 istället och även Palle åkte med för att jobba igeom en 60 klass till. Fick ett "stop" han kollade på läktaren och glömde bort att hindret kom men annars var det inga problem. Så jag tog en 70 cm också och gick nolla med fin galopp och bra tempo. Caroline och Tyson gick nolla i 60 cm och Carro glömde av sig på 50 cm på ett hinder men inga problem sånt händer.

Fredag  ska Tyson gå 1 & 110 i dagstorp kl 8 på morgonen så ska jobba igenom honom i veckan själv. Ska hoppa igenom honom på onsdag också är det tänkt. Med lite höjd, så det blkir nog perfekt.
Ha en trevlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0