Onsdagens Pay&Ride

Det blev endast Tyson & Hero som åkte till Viarp i onsdes för att hoppa en Pay&Ride. Palle hade en liten hovböld och fick därför stanna hemma.
Hero gick sin första 70 runda och kände redan på framridningen att han skulle tramsa till det. Han skulle kolla hit & kolla dit. Hoppade som attans på framhoppningen och stannade ute på banan på 2 hinder & rev något. Så tog om runda igen i slutet där han stannade 1gång på 4;an igen sen gick det hyffsat resten av banan. Men han ska ut och jobba låg framåt form på raksträcka mycket nu.

Tyson gick 110 & 120 igen och lika skensugen i 110 som sist. Så fick 2 ner men ännu bättre i 120 när spöet åkte. Han lyssnade och vi fick 2 ner och jag är kanon nöjd. Hans andra runda i 120 och han lyssnade jätte fint. Tog kombinationen kanon och ingen rivning i den inte. helt perfekt.
Dock är det en balansgång med spöet på honom. Ibland dör han på banan och vill ej alls gå fram för skänkel och ibland när man har spö går det ej att stoppa honom. Men nytt test är att ha spö på framhoppning och inte på banan. Återstå att se!

Bilder kommer inom kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0